28 aug. 2007

episodul 2 sau continuarea vietii mele

Pai unde ramasesem? aaa da la faptu ca nu le placea ca eu suntn strain dar chestia asta eu am aflat-o muult mai tarziu pentru ca I nu vroia sa imi spuna... ma rog eram in vreo 2 luni de relatie poate mai putin poate mai mult (daca imi aduc aminte bine era prin MAI) cand intr-o zi eu dupa ore am ramas dupa toti sa incui usa clasei fiind atunci responsabil cu inchiderea usii la iesire... era ora 20:30, atunci am terminat orele... si dau sa cobor si cobor de la etajul trei am ajuns in fata la cancelarie si acolo statea o doamna care mi-a aruncat o privire asa de urata de ziceai k daca avea vreo pusca arunca cu ea in mine si mai si tragea fix in ochi :-ss Ma rog eu incerc sa o ignor trec pe langa ea ma duc spre scarile kre duc le da etaju 1 la parter si ma cheama: BAIATU! Acolo a inceput totul: eu mi-am dat seama cine e (mama ei / soacra mea) am inceput sa tremur peste tot ( asa sunt eu knd devin nervos sau am emotii tremur) M-am intors... -DA?
- Tu esti Armin? - DA. - Tu o stii pe I. -DA. -Tu stii cine sunt eu?

Eu ma fac ca nu stiu desi mi-am dat seama... -Nu! - Eu sunt mama ei! - A ma gandeam eu ca semanati putin cu ea.... Ma rog tot asa am continuat k sa nu zic cuvant cu cuvant... ea a inceput sa imi zica cum eu am influentat-o prost pe I si cum am dus-o p calea gresita :... /:) sau cum d cand e cu mine are note mai proaste ( si a terminat anuul cu o sutime in spatele persoanei la locu 1 pe clasa ) ma rog si mi-a zis pana la urma cik DOMNE LAS-O PE FATA MEA IN PACE ca nu stiu ce... si ... long story short m-am uitat in ochii ei asa 2-3 secunde tremurand peste tot si i-am zis exact in felul urmator: Eu nu o sa o las in pace pentru ca o iubesc! si nu ma intereseaza daca o sa vina taikasu la mine ca oricum nu imi achimba mie parerea sau sentimentele daca este chiar asa cum spuneti d-voastra ca din cauza mea are note proaste bine o las in pace dar numai pana ce se termina scoala... dupa aia...
- pai cum adica dupa aia reluati? Ce voi sunteti casatoriti?
-Nu dar nici nu trebuie sa fim!
Ma rog a trecut faza aia ca nici nu am chef sa o scriu pe toata si nici tu nu cred ca ai avea chef sa citesti tot ce scriu... a trecut si faza aia nu ne am despartit. A venit vacanta si intr-o seara fiind extrem de plictisit m-am gandit sa fac ceva misto fiindat faptu k aveam foarte multe persoane din liceeu in lista de messenger am zis sa fac o conferinta caragialista :p si chestia asta a tinut am vazut k a doua zi oamenii imi cer sa mai fac k le a placut si uite asa am gasit si distractia de vara :p... dupa cateva saptamani intr-o seara cand eram cu toti pe conferinta am inceput un mic debate cu I pe conferinta si atunci era si un baiat care ii ziceeam cel mai bun prieten al meu :-< (baiatul asta a avut o relatie de 3 luni in vara aceea si numai multumita mie... si conferintele mele si eu mergeam si stateam de vb cu ei knd aveau probleme) si M. a inceput sa-i ia partea lu I. normal k ei i-a placut si a inceput cu faze gen uite armine!!! cine stie sa respecte fetele ca nu stiu ce! eu de atunci m-am simtit ciudat stiam ca ceva nu e in ordine dupa cateva saptamani tin minte ca lucram la magazin la taikmeu si in dimineata aceea de 14 iulie ma treziseram asa cu un gust amar in gura k ceva nu e in ordine si ma rog pe durata acelei zile knd ii dadeam bipuri lu I de abia dak raspundea la mesage nici atat. Seara knd am ajuns aksa am vazut k e M pe mess si il am accesat si am intrebat: Omule kre e faza intre voi doi... k deja uite simt k ma evita. A pai domne uite ce mesaj mi-a dat mie ea azi: "buna sunt in parc cu rolele cu o prietena n-ai vrea sa iesi si u?" Sau ceva sde genu asta... eu cand am vazut asta pe fereastra mi-a pikt fata in momentu ala a intrat si I. pe mess... nu i-am zis nimik nici ea nu m-a acesat asa k am asteptat la un moment dat vad ca M imi trimite discutia lui cu ea! Buna ce mai faci auzi am nevoie de ajutoru tau la ceva... vreau sa ma despart de Armin si nu stiu cum. De ce? Pentru ca relatia merge prea bine si chestia asta ma sperie ca am inceput sa si tin la el si chestii. In momentul asta eu i-am zis lu M sa-i zica urmatoarea replica: Auzi dar u vrei sa te desparti de el pentru motivul asta sau pt mine? :-? ia ghici ce raspunde ea. Pai nu e numai asta e doar o portiune de 70% asta. Cand am vazut raspunsul asta a ei am zis gata si am deschis o fereastra calm i-am zis buna I ce faci? auzi ce s-a intamplat azi m-ai km evitat! A nu am fost in parc cu o prietena si nu prea am avut cum... si a tinut-o p a ei pana nu am mai putut si i-am zis. I !!! Nu mam ai minti k deja M mi-a zis totu! si acolo a confesat totu. k da k merge prea bine si k mi-e frica si k nush ce. ma rog ce pot sa zic hai k o las asa k mi-e foame o sa urmeze partea a treia. Apropo am vazut k am si fani deja ;)) astept si alte pareri oricum va spun de acum k partea a 3-a va fi destul de lunga dar o sa inceerc sa o fac mai la obiect. deokmdata am scris 5 dintre poezii pe blogu de poezii http://a-la-z-poezii.blogspot.com/
si vreau sa precizez un lucru ca unii au zis ca am greseli gramaticale k nunsh ce. Am deschis acest blog pentru ca intr-o seara stateam in pat si ma rog ma tot gandeam m-am gandit k un jurnal online deschis publicului nu ar fi rau k asa ma descarc si lumea imi e prieten.
Va urez o zi / seara buna tuturor.
apropo daca cumva imi trimiteti mail sau add request pe mail / messenger VA ROG scrieti cine sunteti si de unde aveti id-u meu :D k eu in fiekre zi primesc add-uri de la oameni kre fac shimb de liste sau o cauta pe google :
si pentru cei care ati votat la sondaj PAREREA MEA astept mail=uri cu subiecctele dorite ;)
MS