8 oct. 2007

zi colegii mei

Dap au trecut vreo 2 saptamani de cand am scris eu ceva pe aici dar aveam si eu kestii p cap... Cand eu am inceput sa scriu pe blog-u asta nu ma asteptam sa citeasca atat de multe persoane. Cand a inceput scoala vad ca multi din colegii mei de clasa citesc si le place si spre marea mea surpriza propria mea Dna. Diriginta este un fan al blog-ului meu :D :D:D (ma mandresc) Asa oricum dupa ceva timp in care eram in pana de idei de subiecte pentru blog, colegii mi-au propus sa scriu despre ei... :D asa deci sa-i luam in ordine... Irina, Este fosta iubita a lui Andrei (cel mai bun prieten de al meu de care v-am mai spus) o fata cuminte si dragutza insa foarte razbunatoare si impulsiva. :D.
Victor... sau cum imi place mie sa-i spun THE TROLL!!! ii spun asa pentru ca e un pitic :D dar tot e de treaba. E glumet mereu cu zmabetu pe fata si un wannabe guitarist :D
Deea... hmm sk8-er girl, in rest nu am ce spune despre ea :D
Ina (FEMEIA), prima persoana pe care am vazut-o si pe care o cunosteam dinainte de liceu si ne am vazut in prima zi de scoala eram bucurosi sa fim in aceasi clasa.
Alina... aproape ca irina e si ea razbunatoare dar are simtul umorului.
Adi... sora SAVARINEI... doar atat, si foarte buna prietena cu femeia.
Elena... sincer desi suntem colegi de clasa de 3 ani nu prea am ajuns sa o cunosc pentru ca niciodata nu vorbeste cu nimeni nu se baga in seama si daca o bagi in seama iti raspunde foarte scurt.
Vlad, ma intelegeam cu el pe la inceputul clasei a 9-a dar acum nu mai e la fel. suntem pur si ismplu colegi.
Cristi (ingineru, dansatoru, isus) voi alegeti in fiekre an a avut cate o porecla. unu din cei mai buni dansatori din tara. Mereu in TOP!!!! TINE-O TOT ASA!
Ada ;)) toata lumea rade de ea deseori... si ce imi place e ca rade si ea. Are un simt al umorului super dezvoltat si simtul umorului nu este singurul lucru SUPER DEZVOLTAT la ea ;)) (cunoscatorii stiu) si nu are prieten :D
Ana si Gloria... Dynamic Duo oriunde merg merg impreuna, orice fac, fac impreuna, restu e no comment. ai putea spune ca sunt surori. :D
Dana... hmm super de treaba o cunosc din generala si pana acum nu m-a deranjat cu nimik ma rog i-am stricat eu odata o nota la sport SI IMI PARE RAU. In rest PSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS (stie ea) (cel putin ar trebui)
Andra... fata asta deseori este numai in lumea ei. o vezi pierduta cel putin eu knd ma uit la ea ori se uita in gol ori in mobil ;))
Anca- Ne a parasit si s-a dus la un liceu de arte din America. May the forcee be with her.
Mitica... OOOO DA mitica sunt multe de spus despre el. Campion national la Olimpiada de Geografie. note toate bune se pune bine cu toti profesorii din prima ca omu stie foarte multe si cu asta se simpatizeaza multor profesori.
LITTLE! inca una mica din clasa cel putin daca e sa avem sa avem din ambele sexe e o nebunatica dar totusi cu capul pe umeri si deseori foarte hotarata.
Mushroom man... E vorba de Andrei cred ca despre el am zis deja destule nu mai are rost sa ocup loc si in articolul asta despre el.
POPS/POPSICLE/PUTERNICU'/OMU DE NE-INVINS>>> si pot sa o tin pana maine cu poreclele lui. pe scut si la obiect e pufos e puternic si nu poate fi invins. =)))))))))))))))))))))))))
Delia- si ea e plecata din tara. ne a parasit dupa clasa a 10-a si desi e plecata inca mai vorbesc cu ea din cand in cand si ma inteleg extraordinar de bine cu ea. De-abia astept sa se intoarca sa o vad.
Mihaela. The brains of the class. din clasa 1 pana in clasa 12 medie generala: 10. fara dar si poate. E super activa si mereu atenta la ore. Si nu va faceti sperante desi mereu are raspunsurile corecte nu le da la teste :(
Flavius. : omu e un tanc si nu exagerez. e calm dar daca te bate TE BATE! e mare dar nu vorbeste din pacate pentru ca atunci cand isi deschide gura (care miroase a nespalat [glumeam]) tu mori de ras. Si as vrea sa spun de acum ca o sa imi para rau pentru sotia lui ca nu prea se poarta frumos cu fetele ;)) si colegele pot confirma.
Tomi. ajutorul meu ca sef de clasa. daca ii dai ceva sa faca o face si o face bine. este o persoana de incredere si foarte hotarata. Uneori e luata peste picior de ceilalti dar totusi e super de treaba.
Carina... oooo da THE BAD ONE cea mai nebuna fata din clasa si totusi prietena cu toti. Uneori batausa uneori glumeata (nu zic batausa in sensu sa ne ia pe noi la bataie ci in sensu verbal, de fapt ea e cea care ii ia pe toti peste picior :D ma refer mai mult la ada si tomi :D dar nu o face cu rea intentie ci in gluma) Stie sa se distreze foarte bine.
Claudia, tot ca deea ca oricum sunt si colege de banca. dar FOARTE LENEEEESAAAAA desi sta exact viz-a-viz de liceu adica de la noi din clasa i se vede camera ( SI NU EXAGEREZ!)
Catalin. TURCU!!!!! asa il cheama si asa il strigam. e luat peste picior pentru ca CICA ar fi gay dar are la fete frumoase. BRAVO!!! din partea mea ai tot respectu.
Vrabie. Baiatul care a adus gripa aviara la noi in clasa un rowacker lenes si cu carnet. mereu doarme pe el. in clasa a 9-a vindea sandvis-uri facute la el acasa pentru 20 000 si acum le da pe gratis. nu ma plang ca sunt buune si te tin de foame :D :))
Last but not least Angie. intra in categoria persoanelor care nu le am cunoscut in parcursul celor 3 ani pentru ca si ea tot ca elena sta in locu ei si nu interactioneaza.
Pai cam atat ar fi fost cel putin atat am lasat eu sper ca nu am uitat pe nimeni ma rog ar mai fi cineva dar ma abtin eu. am scris putin ca sa nu se umple pagina desi totusi s-a umplut.