7 iun. 2008

revenire

Nici nu mai stiu de cand nu am mai scris pe blog... ce pot sa zic... se termina liceul ... doamne nu imi vine sa cred. 4 ani... 4 ANI au trecut mult prea repede. atat de repede incat eu inca mai tin minte o gramada de intamplari CU DETALII din clasa a 9-a... si uite ca acum ajung la sfarsit. Ce va fi de acum incolo? D-zeu stie ca na.... unii ca mine au sanse slabe pentru a intra in bac. si cei care intra sustin ca au slabe sanse sa treaca de el. ma rog...
Da domne, daca ar fi sa stau acum sa povestesc despre ce mi s-a intamplat in ultimele 2-3 luni va doare capu... o sa ii fac si eu timp mai mult sa stau sa povestesc mai multe chestii... dar asa pe scurt... sa va zic... Mi s-a termiant mandatul de primar, sunt corigent pe prmu semestru la doua materii. una dintre ele le-am rezolvat la cealalata nu am nici o nota nici pana azi... si de asta zic ca s-ar putea sa nu intru in bac :D ma rog... in momentu de fata sunt singur singurel... inca imi caut o "jumatatea cealalta" in rest... ce pot sa zic am 18 ani sunt singur nu iubesc si tot n-am bani. Dar daca voi avea vreodata stiu ce o sa fac cu ei.
Am fost la un festival international de talente etc. GEF daca a auzit cineva de el ( Global Education Festival) care a avut loc la SAN REMO in ITALIA... Ceea ce mi-a placut ceel mai mult acolo e ca desi fiind un festival INTERNATIONAL.... organizatorii nu stiau boaba de engleza.ma rog stiti ce se spune despre italienii ca sunt XENOFOBI. Da si tot acolo mi s-a indeplinit partial n vis... si zic partial pentre ca la sfarsit nu a iesit complet cum imi doream ci pe jumate si inca mai incerc sa rezolv chestia asta nun va zic ce si cum pana nu se rezolva sau se destrama de tot.... :D deci iata inca un subiect care va veni in curand.
Despre dansuri.... nu prea am mai facut ceea ce se revede si se resimte in silueta si fizicul meu... m-am facut de la () la (()) :D adik DUBLU! si na... dau bacu la sport dar totusi ma descurc cu cele 95 Kg. care le am e destul de bine daca reusesc sa fac 6.6 secunde pe 50 metri... Da domne si revenind la dansuri.. inca mai incerc sa caut loc sa imi deschid si eu cu ink 2 prieteni o scoala de dans.
Aseara am fost la Stand-up Comedy la TRUPA CEALALTA. ba oamenii suunt geniali ba! eu nu mai puteam... cel putin tibi a fost criminal omu. super adevarat. Radu cam sec. ca omu era din vrancea avea un accent din ala imposibil de inteles si sa nu mai zic de faptu ca vb extrem de repede si in sfarsit MICUTZU ceele mai originale glume.
A meritat 18 lei intrarea. va propun si voua sa va duceti ;) e la cafe deko
hmm.... cam atat incerc sa inchei si eu clasa a 12-a si sa merg mai departe... o sa inchei si acest articol mega-sec. si ne mai auzim(citim) noi ;)