7 iul. 2008

Ultimele intamplari+poezie

Liceenii de ieri,Absolventii de azi
4 ani adica 1461 de zile. care au adunat 35064 ore
atat a fost timpul liceului iar acum la sfarsit ne doare.
ne doare despartirea si sfarsitu unei generatii
o generatie cu multe pretenii si multe fratii
cu profesori mai duri sau mai intelegatori.
in oricare fel si de ei o sa ne fie dor.
ca totusi 4 ani de zile am studiat cu ei
am glumit, am ras ne am simtit bine alaturi de ei.
orele de religie care nu se faceau
erau la fel ca romana unde cu totii dormeau
orele de mate fizica si info de unde kiuleam
mergeam in corint unde ne jucam beam si radeam
radeam de amintirile frumoase din zilele trecute
si de zilele ce urmau sa vina iar in cui nu erau batute
primele zile noi nici nu ne stiam,
cine suntem sau de unde veneam
dar asta a trecut acum k a venit sfarsitu care e greu
insa in inimile noastre cred ca liceeni vom fi mereu
Examen bacalaureat 8.67 nu ma asteptam sa iau chiar asa de mult dar am luat si sunt fericit sau pot sa spun chiar mandru de ceea ce am facut. Tocmai de asta nici nu am pus contestatii.
da domne sunt oficial absolvent de liceu. Gata... nu mai sunt adolescent, copil, etc. S-a terminat cu statuturile alea. Preferatul meu a fost ELEV DE LICEU... da statutul ala mi-a placut cecl mai mult de-alungul anilor trecuti. Si totusi mi-e greu sa accept ca de la 15 Sep. nu o sa ma mai trezesc sa ma duc la liceu si sa-mi vad toti colegii, cu care sa stam de vorba in timpu orelor care nu o sa se faca (ca doar sunt primele zile nu?) despre ce am facut in vaknta, pe unde am fost? cu cine ne am mai combinat si de cine ne-am mai despartit sau alte chestii. Nu stiu e greu ca acum ori de cate ori trec pe langa liceu bag capu si eu sa vad daca e vreo miscare si nu vad nimic decat un teren pustiu. In momentul ala incep sa imi aduc aminte de copii cu care jucam bascket sau tenis de picior. Baietii cu care ne luam la intreceerile de slam... sau in interioru liceului unde mereu in pauze era calcare in picioare in holuri si mai ales pe scari. Parca de cand cu incheierea generatiei mele liceul asa va ramane mereu (niste holuri goi). Am facut parte dintr-o generatie "FOARTE TARE FRATE" si sunt mandru de asta... pentru ca generatia asta a fost printre altele una foarte unita. Si asta din mai multe puncte de vedere. Da... asta e n-ai ce sa-i faci... dupa cum mi-a picat si mie la subiectu II la Romana scris :"Timpul se schimba, si noi trebuie sa ne schimbam odata cu el." Asa e... din pacate. si e foarte nedrept. Am plans mult la bal, si recunosc fara pic de jena ca am plans si acasa cand ma uitam in albumul clasei si citeam comentariile scrise de colegi. Am plans si la ultima ora de dirigentie. Si nu cred ca am terminat, pentru ca am avut amintiri multe in liceu. Chiar foarte multe si in fiecare zi o sa imi aduc aminte de cate ceva, lucru ce o sa ma bage iar in melancolie si poate iar o sa plang. Singura problema e ca acum nu o sa mai fie colegii aia langa mine ca sa ii iau in brate... acum sunt numai eu cu o kitara in mana zdranganind niste acorduri uitate de D-zeu. Singuru lucru care pot sa mai zic este ca sper ca relatiile din liceu sa nu fie ca alea din generala unde in toti anii de cand am terminat generala m-am vazut doar d 3 ori cu colegii mei de acolo si asta numai cu vreo 3-4 din ei. Sper ca peste 10 ani sa ne putem vedea cu totii in aceasi formatie si la reuniunea de 10 ani.
Cat despre viata personala... pe plan psihic sunt mai mult sau mai putin la pamant din anumite probleme cauzate de anumite persoane, fapt ce m-a pus p ganduri sa nu aplic pt facultate anuul asta cisa iau unn an liber de la studii si sa imi caut o slujba poate doua si sa ma mut in casa mea departe de ai mei. Am fost destul de stresat in timpul liceeului cu ei.. si sincer nu mai vreau sa patesc acelasi lucru si la facultate ca totusi acolo treaba e mai serioasa iar stresul este ultimul lucru de care am nevoie la facultate...
Presupun ca cu totii va intrebati ce s-a intamplat cu aia din Italia? pai va dati seama k n-a iesit, ca doar sunt eu Armin, cel cu noroc in tot EXCEPT LOVE. Da domne, nici nu mai tin minte care erau motivele... aa ba da ca cica iiplacea de altu. Bravo ei, acest altu avea prietena si era... cumse spune... LUULUU dupa prietena sa ceva ce scadea dramatic sansele de reusita a admiratei mele.Ma rog eu am fost in stare sa fac multe pentru ea dar nu a vrut sa isi dea seama, ceva cec ma si doare foarte tare pentru ca in ea am vazut o kestie aparte... ceva care nu vazusem pana acum la nici o fata. Era intruchiparea perfectiunii pentru mine dar nu a vrut. Bine ea zice ca stie ce pierde si ca ii pare rau si ca nush ce dar mie personal mi-e greu de crezut ca na intr-un fel sau altu pe langa faptu ca m-a refuzat ea tot ma ia cu ducegarii gen HONEY ANGEL DRAGULE si etc. si cand vb cu mine imi da impresia ca vrea ceva (mai ales ca sustine ca tine la mine) si toate lucrurile astea m-au facut sa ma simt ca si cum si-ar bate joc de mine si ca de fapt nu-i pasa de mine si ca ii place sa ma vada in limbi dupa ea. Dar n-a fost sa fie. Am pus capat relatiei cu ilinca pentru ea, dar ea nu a vrut... pana la urma mi-am dat si eu seama ca nici relatia cu ilinca nu e tocmai in roz si am hotarat sa pun capat. Asta am si facut. Vreau alta relatie, vreau un inceput nou. Daca e cineva disponibil :D astept un mesaj sau o invitatie la un suc ceva. Nu am preferinte multe, doar sa imi placa ce vad si personalitate buna. Atata cer :D ma rog sa trecem mai departe de matrimonialele astea. Sa vad daca am uitat ceva. Nu cred... Cam asta a fost daca e sa imi aduc aminte maiscriu. oricum o sa mai scriu. Mai gasesc eu ceva prin stirile astea ;))