26 oct. 2007

Ada

Tot am zis ca o sa scriu dar am amanat si am amanat dar e si asta un subiect pentru blog... pentru mine cel putin e ceva. ( sa nu credeti k zic uun subiect k oricare alta, pentru ca pentru mine chiar e un subiect mare.)
Eram in clasa a 10-a, in prima jumatate a anului si ea era a 9-a. Atunci ea se combinasera cu altcineva si ma rog ne-am cunoscut in curte, eu fiind amic cu prietenul ei de atunci. (Pe vremea aia eu inca eram cu ilinca[intr-o perioada cu peripetii].) Am ramas amici am fost amandoi in trupa de folk a liceului si ne-am apropiat mult am devenit prieteni destul de buni. Prin Decembrie am avut eu un spectacol de dans la care desigur era si ea ca spectatoare. Dupa spectacol ne-am dus si noi la un club cu instructorul nostru sa continuam petrecerea pana tarziu si in seara aia s-a intamplat totul, am inceput sa ne tinem in brate si astea. Problema era ca eu nu stiam ca ea incepusera sa tina la mine mai ales ca mereu cand aveam probleme cu ilinca la ea mergeam. In seara aia "a tine" si-a gasit un nou sens. Eu eram prins intre doua fete, Una care m-a facut sa sufere insa eu inca o iubeam si nu stiam daca sentimentul ar fi fost reciproc si una care stiam ca ma va iubi asa cum mi-as fi vrut dar eu inca nu aveam sentimente asa de profunde pentru ea. Oricum m-am despartit de ilinca si m-am combinat cu Ada, insa nu a tinut mult vreo saptamana 2 dupa care ne am despartit si eu m-am impacat cu ilinca iar. Dupa vreo 2-3 luni m-am despartit de ilinca de data asta am stat despartiti vrreo 2-3 saptamani pana ce intr-o zi aveam un proiect (sa vezi ironia sortii) In acest proiect eram EU, ADA, ILINCA, si desigur ca cercul sa fie complet Marius. Eram in parlament in ziua aceea, atmosfera intre noi 4 a fost mai incordata, Ilinca fiind suparata pe mine ma facea gelos dandu-se la Marius si eu incercam sa nu o bag in seama. Avand acelasi drum cu Ada ne-am intors pe jos acasa si in drum am zis sa stam si noi intr-un parc sa mai vorbim si acolo ne-am hotarat sa mai dam o sansa relatiei. Si eu ca prostu indragostit de cine nu trebuia am asigurat-o ca nu o sa renunt, pentru ca recunosc ca eu eram problema atunci. Nu puteam sa o uit pe Ilinca, si eram slab nu am rezistat mult asa ca dupa o saptamana ne-am despartit si eu iar m-am impacat cu Ilinca.
Atunci a fost despartirea cea urata, eu chiar incepusem sa tin la ea dar nu ca o iubita ci ca o prietena foarte buna sau cum spun eu "Sora" ea nu intelegea ce ziceam eu si de asta am pierdut legatura. Nu mai vorbea cu mine o data am prins o pe mess si vorbea cu mine cu atata dispret. Asa au ramas lucrurile pentru ceva timp pana in August. Stateam acasa si ma uitam la televizor cand deodata suna telefonul... raspund si spre marea mea surprindere era Ada. Ea m-a sunat pentru ca urmasera un curs de auto-cunoastere si atuunci isi dadusera seama de fapt ce vroiam eu sa zic, si uite asa ne am impacat si am ramas prieteni foarte buni si pe zi ce trecea, legatura se facea mai puternica. Eu eram si inca sunt Super fericit ca ne am impacat insa eu personal niiciodata nu ma voi ierta pentru ceea ce i-am facut atunci si nu o sa uit ce i-am facut si ca as face orice sa reiau totu oricand. Mereu ma apuca asa dintr-o data sa-i zic ca imi pare rau pentru ce i-am facut si desi ea imi zice ca ma iarta insa eu personal nu m-am iertat pana acum si nici nu o voi face si chiar si acum aici vreau sa spun ca: Ada imi pare rau pentru ce am facut, si iti multumesc ca imi esti prietena si mereu alaturi.
Acum sunt foarte bucuros pentru ea ca are prieten si toate ii merg bine este indragostita pana peste cap si are un zambet pana la urechi 24/7 (mai putin cand se cearta si ei :D)
TE IUBESC ADA!!!!!!!

piece of advice

Asta e mai ales in cazul celor care au o reputatie buna... Aveti grija pentru ca in momentul in care te urci la un anumit nivel pe scara sociala... daca DAI de o treapta mai proasta si nu o iei bine nu cazi de la zero ci cazi sub pamant. Aveti grija ce cuvinte va alegeti cand vreti sa vorbiti si vedeti cum va exprimati ca daca voi va ganditi un lucru BELIEVE ME nu conteaza cec gandesti tu pentru ca lumea va interpreta. Si asta te va costa pentru ca in ziua de azi interpretarea este un hobby foarte popular si multi o practica. Bine desigur nu ai cum sa faci pe toti fericiti dar totusi, incercati sa nu va stricati...
Am avut eu motivele mele pentru care am scris toate astea. Si doar va zic sa aveti grija.