18 oct. 2007

raspunsuri

Raspunsul meu la cateva dintre comment-uri:
pt Teo. Nu mai pot sa schimb pentru ca atuunci cand am intrat la liceu ma gandeam sa ma fac informatician sau tehnician de calculatoare samd. dar pe parcurs s-au intamplat niste chestii care m-au indrumat spre alte "domenii" ca sa zic asa. Si totusi intr-a 11-a sa schimbi profilu e o nebunie. se schimba multe chestii. ;) Si eu ma gandeam sa dau la FSPUB.

Pentru tiberiu. am scris inca o data ca nu sunt tocmai roman si sa mi se scuze greselile gramaticale. Si totusi nu vad relevanta intre a invata sa scrii si toate dezlegarile alea kre le faci la romana. cu Tema poeziei, cu semnificatia Titlului. daca ai putea sa imi spui care e legatura intre ele... atunci jos palaria. ;) mersi mult pt comment :D

cam la nervi

Un lucru pe care il urasc in viata asta patetica a mea sunt oamenii care nu stiu ce probleme exista si un lucru pe care-l urasc si mai tare sunt oamenii care STIU ce probleme exista dar nu fac nimic. Si nu ca nu fac nimic pentru ca nu pot ci pur si simplu nu fac. de exemplu de o gramda de ori am vazut in ziare si/sau in stiri urmatoarea stire:
In urma unui sondaj realizat de X a reiesti ca (si aici intervin urmatoarele) :
- Materia de scoala este prea incarcata.
- Materia scolii dauneaza sanatatea elevilor deoarece au ghiozdanele PREA GRELE
- ETC.
Si mereu scrie ca MIE o sa ia masuri. ce masuri sa ia fratele meu? cand uun elev primeste teme de rupe. nu stiu care e faza dar mie unu mi se pare ca 80% din chestiile care le face o persoana in scoala nu este de folos bine ca sa nu exagerez zic 50%. de exemplu eu personal vreau sa fiu politician. In politica... ce ma ajuta pe mine oscilatia? sau faptu ca eminescu a scris teme romantice si temele lui se gasesc si in lucrarile lui arghezi? nun domne pentru politica mie imi trebuie Cultura civica. Pentru politica imi trebuie poate psihologie. Pentru politica imi trebuie Lege si Drept. NU FIZICA SAU COMPUNERILE DE LA MATEMATICA. Acum nu zic ca nu sunt de folos adica adunarile, scaderile, inmultirile, impartirile da sunt chestii care orice om trebuie sa le stie in toate formele care exista dar RADICAL? unde o sa folosesc eu radical decat daca vreau sa fiu mare matematician. Fizica da mai merge pentru constructii si/sau alte chestii. Insa mie unu nu imi convine ca eu sa primesc teme cu paginile si nu numai la o singura materie ci la TOATE toate cele 10 (mai mult sau mai putin depinde de profil sau an de studiu [am zis in medie])mai ales ca la romana si matematica iti da chestii la care trebuie sa faci compunere. Acum unii dintre voi o sa credeti ca ba la noi nu ne da chiar asa de mult. dar eu acum vb despre cei care au teme si au atatea incat ai zice ca profii lor nu gandesc ca poate oamenii astia mai au o viata de a lor. poate ca totusi dupa scoala mai vrea omu sa se relaxeze o ora doua ... dar nu! Hai sa-i dau 10 variante de bac pentru poimaine cand avem noi ora. Sau hai ca va dau mai multe ca oricum maine avem analiza si algebra aveti de abia miercuri. (dar sa vedeti ce va umplu eu maine de teme la analiza). si uite asa se duce totu. Eu unun personal nu fac mereu temele pe care le am. nu imi bat eu capu cu asa ceva. Pentru ca mie mi se pare o tampenie ca eu sa dau bacalaureatu la MATE cand eu as dori sa intru la stiinte politice si pana acum repet PANA ACUM nu am vazut nici o legatura intre legile de compozitie sau Functiile de gradul al doilea si trecerea unei noi legi sau motiuni. Daca gresesc va rog frumos, paote sunt eu mai prost si nu imi dau seama dar ziceti-mi si mie daca nu e asa. Astept coment-uri prin care sa imi spuneti daca am dreptate sau nu si daca da dar nun in totalitate, ma rog intelegeti voi. MS.
P.S: si sa nu mai zic ca la atatea materii in plus se risipeste o gramada de hartie. inca una din bolile mele cu natura si astea.